Вторник, 06 March 2018 16:16
Оценете статията
(0 оценки)

Детронираха ли шампиона на ППАФЛ?

alt

След изминалото мега дерби между VipDent и Хулигани, всички си задават само един въпрос - детрониран ли е многократния шампион на ППАФЛ?

VipDent са печелили толкова много формати, първенства, турнири и са ставали толкова пъти шампиони на ППАФЛ, че нееднократно сме чували коментари след награждаванията "Ееее, пак ли тия VipDent, бе...." Хегемонията на черно-белите продължи във времето и те са един от най-доказаните и класни отбори под тепетата, безспорно! Но в този сезон на Лигата на Пловдив, един отбор е на път да детронира действащия шампион на ППАФЛ. Хронологията на кръговете от първенството ясно показва тяхното превъзходство и челната позиция във временното класиране, НО до 13-ти кръг, когато VipDent отнесоха Криско с головата фиеста 13:3. В 14-ти кръг на Висшата лига, "вечният втори", както иронично се обръщаха към отбора на Стоян Бакалов, най-после успя да оглави класирането, след като записа поредната победа, а шампионите се издъниха срещу AutoHaus. Това беше преломната точка в борбата за първото място, тъй като до тогава Хулигани и VipDent бяха с равен брой точки.
И сега, 5 кръга по-късно, Стоян Бакалов и неговият отбор Хулигани mattro.net са все още на първата позиция и то със завидната преднина от 9 точки пред VipDent.
С интерес ще проследим оставащите кръгове, за да видим ще успее ли Кмета да затвърди лидерската си позиция и да вдигне шампионската купа на ППАФЛ или VipDent ще покажат класата си  и големият им опит ще им помогне да се доберат до първото място.

Видео от мега дербито Хулигани mattro.net - Vip Dent =>> https://www.youtube.com/watch?v=iPJ8LRmr6NA

Последна редакция Вторник, 06 March 2018 20:38
Приятно ми е Велков

Последни статии от Приятно ми е Велков

Обратно горе